1 august 2014

EXCLUSIV ! Dureri cumplite pentru Ancuta Carcu : '' Ma simt foarte rau cand am auzit ca Robert a murit '' ! Vezi ce a mai declarat Sexy-Peremista


Ancuta Carcu alias Sexy Peremista trece printr-o perioada nefericita din viata ei,aceasta a a declarat in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro '' Razbunarea lui Dumnezeu e diferita de cea a oamenilor. Dar, pana la Dumnezeu, suntem noi. Stiu ca sunt citita de miiiiii de oameni si S.R.I si alti neputinciosi si fricosi. Va transmit la toti ca mi-am pierdut fratele, omul de baza, omul meu care mi-a fost alaturi 10 ani, care a trait pt familia mea si securitatea mea de aici. Am vazut frica autoritatilor si plilele, intrigele si vina pe care o doresc sa o dau pe medici. Eu stiu tot ce s-a intamplat, eu stiu tot si va stiu pe cati trebuie. Moises Ruibal, vei trai in umbra vietii tale, chiar daca se intampla sa fi liber, vei fi un mort printre cei vi. Stiu ca ai bani si imagine, ai demonstrat... dar nu uita: Nu il ai pe Dumnezeu. '' a declarat Ancuta Carcu pentru Gazeta Mondena.


Asasinarea fostului sportiv Robert Danceanu, care a lucrat ca bodyguard pentru Petre Roman, scoate la iveala detalii halucinante despre acest caz. Pe langa faptul ca toata aceasta tragedia se pare ca putea fi evitata, daca politia spaniola lua in calcul plangerile facute pe numele criminalului, Robert si-a revenit pentru cateva minute si a apucat sa vorbeasca, in agonia lui, de cea mai mare dorinta pe care o are.


“Cand o sa ma ridic din pat vreau sa slabesc si sa ma casatoresc!”, a spus fostul sportiv, chiar inainte de a-si da ultima suflare. La scurt familia lui din Romania a fost anuntata ca a murit, dupa ce a incercat sa-si salveze fratele din pumnii boxerului-ucigas Moises Ruiba. Toti au fost socati, cu atat mai mult cu cat Robert avea planuit ca vara aceasta sa se intoarca in Romania, dupa ce nu mai pusese piciorul aici de aproape 15 ani! 

O alta coincidenta bizara in acest caz o reprezinta si faptul ca Moises avea programat, culmea!, un meci in Romania! Doar ca asasinul a fost retinut imediat de politia spaniola. Apropiatii romanului sustin ca Robert putea sa fie in viata acum daca politia si-ar fi facut datoria, mai ales ca in Tenerife toata lumea il stie pe Moises Ruibal ca fiind un bataus. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu