16 august 2014

Declaraţia şocantă a lui Mihai Morar după operaţia suferită ieri: "Nu o să mă mai fac niciodată"


Mihai Morar şi-a revenit după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o ieri. De pe patul de spital, prezentatorul tv a făcut primele declaraţii. Realizatorul a ţinut să-şi liniştească prietenii, însă prin cuvintele folosite nu a reuşit decât să-i bage şi mai tare în panică.
Mihai Morar a ajuns la spital şi în urmă cu o lună din cauza unei pneumonii, iar ieri a fost supus unei intervenţii chirurgicale "minore", aşa cum chiar el a mărturisit pe pagina lui de socializare. În urma numeroaselor mesaje de încurajare şi urări de însănătoşire grabnică, prezentatorul tv le-a răspuns pritenilor pe Facebook.
"Vă mulțumesc pentru toate mesajele și grija voastră. Mi-am revenit, sunt "pe picioare", am trecut ieri printr-o operație neașteptată, nu foarte complicată, dar sâcâietoare. Mulțumesc echipei de medici și personalului Spitalului de Urgență Floreasca. Nu degeaba acest spital de stat se află în topul clinicilor în care românii au cea mai mare încredere. Am simțit căldura voastră și, mai ales, că mă aveți în pază. Abia aștept să ne vedem azi și mâine la Cernavodă. Sunt sănătos. Dar bine n-o să mă fac niciodată", a scris Mihai Morar, reuşind prin aceste cuvinte să-şi bage apropiaţii în sperieţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu