23 iulie 2014

Victor Ciutacu ia partea DIGI 24 în scandalul concedierilor


Victor Ciutacu ia partea DIGI 24 în scandalul concedierilor pentru că.... Victor Ciutacu consideră exagerate concedierile doar pentru postări pe Facebook, însă este de părere că fiecare post de televiziune poate să-și facă regulile sale.


"Facebook e un spațiu public. Există o hotărâre judecătorească definitivă care consfințește acest lucru. Așadar, orice postare, a oricui, poate fi folosită în orice instanță de judecată. Ca om extrem de liber în discurs și cu multe răbufniri, mi se par exagerate concedierile DOAR pentru postări pe facebook, dar fiecare post de televiziune (inclusiv "marile case" internaționale care ni se dau mereu exemplu) are propriile lui reguli.

Cât timp lucrezi pentru o societate comercială, te supui rigorilor interne. Dacă nu-ți convine, nu semnezi sau, dacă ai apucat s-o faci și ai aflat după, te retragi în limitele legii și ale contractului. Contractele de drepturi de autor, v-o spune unul care s-a judecat cu ANAF ani de zile pe tema asta, pot înceta, legal, imediat, la dorința oricărei părți semnatare. Cel care-și cesionează drepturile de autor nu mai produce material, iar cel care le cumpără nu mai are ce plăti.Cât timp lucrezi pentru o societate comercială, te supui rigorilor interne. Dacă nu-ți convine, nu semnezi sau, dacă ai apucat s-o faci și ai aflat după, te retragi în limitele legii și ale contractului. Contractele de drepturi de autor, v-o spune unul care s-a judecat cu ANAF ani de zile pe tema asta, pot înceta, legal, imediat, la dorința oricărei părți semnatare. Cel care-și cesionează drepturile de autor nu mai produce material, iar cel care le cumpără nu mai are ce plăti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu