15 iulie 2014

Vedete ale căror părinţi au puteri paranormaleFată de copii lor celebri, câţiva părinţi de vedete s-au făcut la rândul lor cunoscuţi, însă au o faimă controversată: sunt vrăjitori, bioenergeticieni ori au clienţi ce cred în puterile lor paranormale! Însă şi câteva vedete au luat în serios tehnicile alternative de vindecare.Dacă progenitura sa a dovedit prin munca sa că are puteri reale de a atrage atenţia maselor, tatăl lui Marius Moga se bucură de o celebritate locală în Alba-Iulia datorită puterilor speciale pe care se zice că le are. Fire inovatoare, Marius Moga senior, fost director al Cetăţii din Alba-Iulia, este cunoscut drept o persoană care a vindecat mulţi bolnavi folosindu-se de puterile sale energetice şi poate încărca energetic apa. Mai mult, tatăl lui Marius şi al regizorului Iulian Moga şi-a construit cea mai ciudată locuintă din oraş, un dom geodezic, plin de piramide şi triunghiuri, a cărui structură se crede că are proprietăţi vindecătoare.


Departe de acest sistem geodezic nu este nici Costi Ioniţă care şi-a căţărat pe vila sa de la Constanţa o piramidă, cunoscută fiind proprietatea terapeutică şi energetică pozitivă a formei geometrice.

Mihai Onilă, care, în urmă cu 15 ani, rupea inimi de adolescente alături de Dinu Maxer, în trupa lor AXXA, şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător. Îndeletnicire în care s-a reprofilat şi şi-a deschis şi un cabinet în calitatea sa de ”doctor alternativ”.
Nicolae, tatăl lui Catrinel Sandu este unul dintre cei mai cunoscuţi bioenergeticieni români. Analize medicale prin bioducţie (strerilitate la femei, depistare boli), măsurători optice a diopriilor, metode de autoprotecţie contra energiilor maleefice, dar şi sterilizare energetică a locuinţei (are formule anti farmece, blesteme), exorcizări sunt ”operaţiuni” parcă rupte din scenariile filmelor pe care le execută tatăl fostei vedete a Prima TV. Printre cei ce au fost consultaţi de Nicolae Sandu se numără Rita Mureşan ori Nadine.
Mama manelistului Nicolae Guţă, fostul angajat la Apele Române şi CFR ce a ajuns milionar datorită taletului său, a fost ghicitoare în Aninoasa, judeţul Hunedoara. Maria Lingurar, ce s-a stins de mult, avea faima unei vrăjitoare: făcea descântece, despre oameni şi animale domestice, ghicea în cărţi şi ”dădea în bobi” (descântece cu boabe de porumb).

Solista de muzică populară Gherghina Stancu este cunoscută şi pentru capacitatea sa energetică redicată, demonstrată în repetate rânduri prin monede, linguri, telefoane celulare, pe care le lipeşte datoritp magnetizmului propriu dezvoltat.

Bioterapeut cunoscut în zona sa de origine, interpreta tratează şi boli de oase, îndeosebi cele ale coloanei vertebrale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu