16 iulie 2014

Valentina Pelinel, după divorțul de Cristian Boureanu: Nu regret


Valentina Pelinel și Cristian Boureanu sunt, începând de astăzi, oficial divorțați și foarte mulțumiți că pot merge de acum încolo pe drumuri separate, după cum reiese din postările celor doi protagoniști pe Facebook.Judecătoria Sectorului 6 a oficializat astăzi divorțul între Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, cei care timp de șapte ani au format un cuplu.

În timp ce politicianul a fost prezent la semnarea actelor, Valentina Pelinel a preferat să fie reprezentată de avocat, iar motivul pentru care a absentat l-a prezentat cu puțin timp în urmă pe pagina sa de socializare.


"Astăzi s-a pronunțat divorțul dintre mine și Cristian Boureanu.Separarea noastră și plecarea mea în America încă de la finele anului trecut au dat naștere multor speculații.
Personal, am ales discreția în ceea ce privește viața personală, așa cum am făcut întotdeauna.
Divorțul nu este un concurs cu miza cine ajunge primul la tribunal, ci o decizie asumată împreună, respectiv aceea de a merge pe drumuri separate.
Nu regret căsătoria cu Cristian Boureanu, cum nu regret nici divorțul care s-a pronunțat astăzi", a scris vedeta pe Facebook în urmă cu mai puțin de o oră, deși, la scurt timp după oficializarea divorțului, a postat o imagine în care sare cu paraşuta şi zâmbeşte larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu