18 iulie 2014

Tenismenul Andrei Pavel divorteaza dupa 20 de ani de casnicie! Iata pentru cine si-a parasit sotia!Tenismenul Andrei Pavel a divortat de sotia sa, Simone, dupa douazeci de ani de casnicie. Fostul sportiv formeaza acum un cuplu cu jucatoarea austriaca de tenis Tamira Paszek pe care o antreneaza.

Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, la Mamaia, iar fotoreporterii Click! i-au surprins in ipostaze tandre. De altfel, capitanul echipei de Cupa Davis a Romaniei a recunoscut relatia cu eleva sa. "Este adevarat, sunt despartit de sotie, iar Tamira este noua mea prietena", a spus Andrei Pavel.

Romanul a pornit colaborarea cu sportiva din Austria in 2012, dupa turneul de la India Wells, iar de atunci relatia lor a evoluat si s-a transformat intr-o poveste de iubire.

Din casnicia sa cu Simone, Andrei Pavel are doi copii: o fata, Carolina Elena (15 ani) si un baiat, Marius (12 ani). Andrei Pavel a fost mult timp numarul unu in tenisul romanesc. De-a lungul carierei sale sportive tenismenul a castigat 5.225.028 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu