14 iulie 2014

Pepe, decizie de ultima ora luata cu doua saptamani inainte de nunta! Vezi de cine se fereste!


Cu doua saptamani inainte de nunta, Pepe a trecut la masuri radicale. Artistul a angajat 20 de garzi de corp iar patru dintre ei vor fi, practic, umbra miresei. In felul acesta, Pepe se asigura ca nu va avea prezente nedorite la nunta, precum Oana Zavoranu sau cumnata, Loredana Pastrama.

Pentru ca si-au dorit ca petrecerea sa fie una grandioasa, Pepe nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba despre meniu, bauturi, aranjamente florale, ori focul de artificii. Si, ca sa se asigure ca nimeni si nimic nu le va strica cel mai fericit moment din viata, Pepe si Raluca au apelat si la o firma de paza si protectie. Astfel, la nunta, ei vor fi paziti de 20 de garzi de corp, iar patru dintre sunt insarcinati sa o pazeasca indeaproape pe mireasa. Cred ca ne putem imagina ca nimeni nu va fura mireasa la nunta anului.

Alti patru bodyguarzi vor sta la intrare, asigurandu-se ca doar cei care se afla pe lista de invitati vor patrunde in incinta restaurantului.

"Sunt multi care vin si se uita, dar vor sa intre si deranjeaza. Nimeni, dar absolut nimeni nu intra, daca nu este trecut pe lista. Poate sa fie si presedintele tarii. Am inteles ca au si dat poze cu cateva persoane, printre care si cu Loredana Pastrama si cu Oana Zavoranu.

Daca una dintre aceste persoane isi fac aparitia, paza trebuie sa anunte imediat mirele. Nu se pune problema ca Oana sa isi faca aparitia, insa este mai bine sa existe niste masuri de precautie. Din cate stiu, acelasi lucru s-a intamplat si la cununia civila. Asa este mai bine pentru toata lumea. Pepe vrea ca sotia lui sa stea linistita in ziua aceea", a declarat un apropiat al artistului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu