22 iulie 2014

Mirabela Dauer, despre durerea care i-a macinat sufletul 30 de ani. Afla care este cel mai mare regret al cantaretei!


Mirabela Dauer traieste de mai bine de 30 de ani cu o durere imensa in suflet. Cantareata si-a pierdut fiul la divort, iar de atunci nu a reusit sa se impace niciodata cu aceasta idee.

A doua casnicie a artistei, cea cu Dan Traian Popovici, i-a adus Mirabelei Dauer si cea mai grea lovitura a vietii. La divort, sotul sau a acuzat-o pe aceasta ca l-ar fi inselat cu un chitarist si a avut si martori la proces pentru a-i sustine afirmatiile. Acesta a fost motivul pentru care instanta a decis atunci ca fiul lor, Dan Alexandru pe care ei il alintau Nanu, sa ramana in grija tatalui.

Lucrul acesta s-a rasfant nu doar asupra Mirabelei, care a suferit enorm pentru pierderea copilului, ci si pentru tatal ei care, de durere, a murit.

"Tatal meu a parlizat din cauza asta. El il adora pe Nanu. Cand mi-au luat copilul si a vazut ce trista eram, atata tristrete a adunat in el...S-a intors cu fata la perete si a murit", a povestit cantareata la ProTV.

Relatia Mirabelei cu fiul sau s-a racit de-a lungul anilor. Cand a crescut Nanu a inceput sa faca declaratii in presa despre mama sa si sa o acuze pe aceasta ca ii datoreaza bani.

"Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solista de muzica usoara care imi este datoare cu niste bani", a spus in urma cu cativa ani fiul Mirabelei.Cu toate ca a incercat sa ascunda toata aceasta drama, Mirabela Dauer a fost nevoita sa vorbeasca despre fiul sau dupa ce in presa au inceput sa circule zvonuri ca ea l-ar fi abandonat cand era mic.

"Singurul meu regret este ca n-am facut totul ca sa-mi iau copilul... Eu puteam sa fac foarte mult rau daca bateam la usa la care trebuia sa bat, dar n-am vrut. Si atitudinea mea a fost interpretata ca nedorinta de a-mi recupera copilul. Si acum crucea asta eu trebuie sa o port pe umeri", a mai spus Mirabela Dauer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu