18 iulie 2014

Margherita s-a dat pe muzica populara? Uite cum a fost surprinsa fata Clejanilor, inainte de un concert


Pentru ultimul sau concert sustinut intr-un parc din Capitala, Margherita a ales sa poarte un costum popular. Fata Clejanilor nu a ezitat sa il adapteze in asa fel incat sa ii scoata in evidenta formele apetisante.
Margherita a imbracat in acest weekend costumul popular, insa nu oricum, ci in stilul propriu. Tanara si-a ajustat imbracamintea in asa fel incat sa ii scoata in evidenta tot ce are ea mai de pret.

Margherita a purtat un costum popular, ajustat pentru a-i scoate trupul frumos in evidenta
Asadar, ia transparenta i-a pus in valoare bustul siliconat, iar fusta scurta i-a lasat la vedere picioarele lungi. Nu am putut sa nu observam tatuajul de deasupra genunchiului drept, pe locul lasat liber intre marginea cizmelor rosii si fusta. Acesta reprezinta o cruce, intr-un loc nu foarte indicat pentru astfel de semne sfinte.
Margherita nu a purtat pe cap traditionala basma, ci si-a aranjat-o frumos in varful cocului in care si-a strans parul.
Margherita a imbracat costumul popular la un concert pe care l-a sustinut alaturi de parintii ei, intr-un parc din Capitala
Margherita a imbracat costumul popular la un concert pe care l-a sustinut alaturi de parintii ei, intr-un parc din Capitala
Imaginile cu fiica Clejanilor au strans sute de Like-uri pe siteurile de socializare, iar concertul, se pare, mii de fani vrajiti de look-ul modern al Margheritei imbracata in costum popular.
S-a transformat intr-o bomba sexy cu ajutorul operatiilor estetice
Nemultumita de unele aspecte ale infatisarii ei, Margherita nu a stat prea mult pe ganduri si a modificat imediat ce nu ii placea. Mai greu a fost sa isi convinga tatal de necesitatea unor interventii estetice, decat sa se prezinte la operatiile costisitoare.
Tinuta tinerei a fost apreciata de mii de fani
Tinuta tinerei a fost apreciata de mii de fani
Dupa ce a tratat cum se cuvine subiectul cu parintii sai, se pare ca tanara a primit unda verde, asa ca la numai 19 ani, fata Clejanilor a bifat trei interventii: la sani, la buze si la nas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu