15 iulie 2014

Beyonce şi Jay-Z participă la şedinţe de terapie de cuplu pe internet


Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, participă la sesiuni de terapie de cuplu organizate de un psiholog pe internet, în timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", potrivit unor surse.Cei doi artişti americani participă la aceste şedinte de terapie online, prin intermediul aplicaţiei de videochat Skype, pentru a se asigura de succesul relaţiei lor personale, alături de aceea profesională.Deşi Beyonce şi Jay-Z, care s-au căsătorit în 2008, au făcut în ultimele luni subiectul multor zvonuri legate de o presupusă infidelitate a rapperului, sursa spune că aceste şedinţe de terapie online au scopul de a menţine starea de fericire în cuplu.

"Este vorba mai degrabă despre o acţiune de menţinere, nu de o reparare a ceva care nu merge bine. Amândoi sunt fericiţi, iar fiica lor, Blue Ivy, rămâne prioritatea lor absolută", a spus aceeaşi sursă, citată de Daily Mirror.

În urmă cu două luni, sora cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmată în timp ce l-a agresat pe Jay-Z într-un ascensor, după petrecerea organizată după gala Met Ball la New York.

Cei doi cântăreţi au dat publicităţii o declaraţie comună în care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiţi. Ne iubim şi, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident şi sperăm că toată lumea va face la fel".

Recent, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Jay-Z ar fi avut o aventură cu cântăreaţa R&B Mya şi că acesta ar fi susţinut-o financiar pe interpreta în vârstă de 34 de ani.

Mya a colaborat cu rapperul în 2000, pentru înregistrarea melodiei "The Best of Me", iar, conform unei surse, aceasta "trăieşte de pe urma generozităţii lui Jay-Z".

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu