14 iulie 2014

Amna despre micul David Cristian: N-ai vrea să știi ce face noaptea. Se mai răzbună uneoriAmna a vizitat luni după-amiaza studioul SummerKiss, acolo unde Andreea Berghea și OLiX au primit-o pregătiți cu o serie de întrebări și i-au oferit scena Kiss FM, pe care artista a susținut un concert în fața sutelor de fani strânși pe plajă.

Amna, care va deveni în curând mămică, i-a mărturisit Andreei Berghea că și-a dorit dintotdeauna să aibă un băiețel.DJ-ița Kiss FM a întrebat-o pe cântăreață ce ar vrea să se facă David Cristian când va fi mare.
„Vreau să facă ce-i place lui în viață și să fie fericit” a răspuns invitata.„Eu cred că va fi ori foarte liniștit, ori foarte agitat, din moment ce te lasă să mergi peste tot. Mai e puțin și vine pe lume, dar tu poți să te deplasezi. Te lasă să și dansezi, să și cânți...” a obsevat Andreea Berghea.„Așa e, dar n-ai vrea să știi ce face noaptea. Se mai răzbună uneori” a dezvăluit Amna.
Invitata a răspuns live la Kiss FM la un scurt chestionar, fanii aflând că artista preferă culoarea roz, îi place mai mult marea decât muntele și că este dependentă de telefon și de... soțul ei, chiar dacă acesta nu-i mai face declarații. „Nu mai face de mult. Asta e! Romantismul s-a dus” a râs Amna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu